Nieuwbouw

Wij volgen uw nieuwbouwproject van begin tot einde op. Alles wordt met een kritische blik en vanuit professioneel inzicht gecoördineerd. Immovatie bvba is het aanspreekpunt van de onderaannemers én van u, de bouwheer. Plannen worden door ons optisch geanalyseerd opdat de voorbereiding optimaal is. De bouwheer wordt maximaal betrokken in het bouwproces. Uw tevredenheid is voor ons belangrijk!

Renovatie

Ongetwijfeld vormen een goede organisatie en coördinatie een onmisbaar onderdeel van een renovatieproject. Veelal blijft u als bouwheer in het gebouw wonen terwijl uw badkamer of bijvoorbeeld keuken wordt gerenoveerd. De hinder tijdens de bouwwerken wordt door ons dan ook tot een minimum beperkt. Immovatie is uw vast aanspreekpunt en geeft uitgebreid advies opdat het project binnen een korte termijn kan gerealiseerd worden en problemen vermeden worden.

Isolatiewerken

Immovatie is tevens gespecialiseerd in isolatiewerken, zowel bij nieuwbouw als bij het na-isoleren van bestaande woningen. Het plaatsen van dakisolatie vergt meer expertise dan algemeen verwacht. Om een maximaal rendement te bereiken dient de isolatie zeer nauwkeurig en met het nodige vakmanschap te worden geplaatst. Door met ons samen te werken geniet u, in het geval van renovatie, van 30% belastingvoordeel en haalt u het maximum uit de premie van de netwerkbeheerder. Vraag vrijblijvend een offerte!

Premiebegeleiding

Immovatie bvba is niet zomaar een aannemer, we gaan een stuk verder. Wij bekijken samen met u al uw premiemogelijkheden en begeleiden uw aanvraagdossier. Door ons professioneel advies kan u het maximum halen uit de diverse premies. We bezorgen alle nodige documenten en vullen deze samen met u in.